Wild Zwijn Pakket Special

6 verschillende vleesstukken

34 maaltijden / 3,9 KG

Lichte wildsmaak

Beschrijving

Wild Zwijn Pakket bestellen en thuisbezorgt

Als je op zoek bent naar een speciaal cadeau voor iemand met een bijzondere smaak, dan is het Wild Zwijn Pakket een uitstekende optie. In dit pakket vind je een selectie van heerlijke producten uit het Duitse Rijnland-Palts. In deze blog bespreken we waarom dit een bijzonder cadeau is.

Wildvlees pakket

Op ongeveer twee uur afstand van Limburg ligt de Duitse deelstaat Rijnland-Palts. Het gebied heeft een prachtige variatie aan landschappen, zoals diepe bossen, hellingen vol wijngaarden en uitgestrekte weides. Er leven diverse soorten wild, zoals herten, wilde zwijnen, wilde katten, lynxen, roofvogels en wilde eenden in de bossen.

Om het gebied in evenwicht te houden, is het toegestaan om sommige wilde dieren te jagen. Als de aantallen bijvoorbeeld van wilde zwijnen te hoog zijn, kunnen ze te veel planten opeten en kan het gebied niet voldoende herstellen. Het is dus aan de mensheid om de populatie in balans te houden en het vlees voedselketen te geven.

Wildzwijn vlees kopen

Wilde zwijnen zijn de voorgangers van onze varkens, maar het vlees smaakt anders. In tegenstelling tot het vlees van een varken is dat van een wild zwijn steviger en magerder. Van malse medaillons en sappige braadworst is alles mogelijk met het wilde vlees. Er is veel verschil in smaak en zij heeft natuurlijk een heerlijke wildsmaak!

De geschiedenis van Rijnland-Palts

Het vlees komt uit verschillende bosgebieden uit Rijnland-Palts. De traditie van het eten van inheemse wilde dieren heeft een lange geschiedenis in de keuken van Rijnland-Palts. Van gebraad tot filet en goulash past het perfect bij de seizoenen wanneer het buiten kouder, vochtiger en eerder donker wordt. Wildvlees is een goede bron van vitaminen en voedingsstoffen, heeft geen cholesterol, is laag in vet en bevat belangrijke omega-3 vetzuren. Wij zorgen ervoor dat alle delen van het dier gebruikt worden, zodat er geen vlees verloren gaat. Zo help je mee om de natuur in evenwicht te houden.

Wat zit er in het wildpakket?

  • Medaillons
  • Steaks
  • Rollade
  • Stoofvlees
  • Hamburger
  • Braadworst

De streefgewichten die bij alle stukken vlees genoemd worden, zijn ons doel. We doen ons best om het vlees te snijden tot dit gewicht en meten het daarna op om zo veel mogelijk gelijke gewichten te hebben. Aangezien dit handwerk is, kunnen er af en toe verschillen zijn.

Maak een keuze uit deze wildpakketten

De wild producten wordt vers aan deur bezorgt

Waterbuffel Pakket Special - www.BBQfriends.nl

Naast onze vispakketten hebben we ook vleespakketten met rundvlees kip en varkensvlees

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wild Zwijn Pakket Special” te beoordelen

Wat is jouw ervaring? Deel je passie voor barbecueën met ons.