Smokey Goodness – Jord Althuizen

Beschrijving

Smokey Goodness

Het nieuwste boek van Jord Althuizen BBQ Specialist in hard en nieren. Hij heeft al diverse mooie Barbecue boeken geschreven. Zijn passie gaat veel verder dan alleen een recept in een boek prakken. Hij reist de wereld af om unieke en bijzondere gerechten te ontdekken die hij op z’n eigen manier vertaald in de wel hele mooie BBQ boeken. Zijn bedrijf heeft alles in zich waar een bourgondiër van houdt. Vandaar de naam van dit eerste boek. Laat je weer verrassen door de geweldige foto’s en inspirerende recepten in dit boek.

Review Smokey Goodness

Jord Althuizen’s eerste Barbecue boek.
Hij maakt barbecuerecepten voor iedereen en elk niveau. Onderhand heeft hij een trouwe fanbase opgebouwd die hem steunen.
Dit keer heeft hij zich laten inspireren door de Amerikaanse barbecuecultuur welke vertaalt wordt in dit boek.

Smokey Goodness Kookboek van het Jaar 2016

Het kookboek is door de vakjury uitgeroepen tot het Kookboek van het Jaar 2016! Het boek won ook in de categorie beste vormgeving en fotografie (Erik Rikkelman en Remko Kraaijeveld).
De jury over Smokey Goodness: ‘Het BBQ thema is in dit boek van voor tot achter, op alle vlakken, doorgevoerd. Je ruikt de BBQ bijna. Het is een persoonlijk verhaal en een lekker vet boek met ruige recepten. Althuizen heeft zich werkelijk verdiept in de Amerikaanse barbecuecultuur en belicht die van alle kanten.’

Wereldkampioen Barbecue samengevat in het Kookboek

Dit is dan ook het eerste BBQ-kookboek van wereldkampioen Barbecue, Jord Althuizen.
Met dit kookboek haal je het beste uit je BBQ. Met alles over (voor)bereidingen en temperatuurbeheersing, gouden tips en inspirerende recepten: van whole hog tot pulled pork en van sushi roll tot kip op een bierblikje. Voor je het weet ben je net zo verslingerd aan de grill, het vuur en de rook als Jord. Get your grill on!

Wie is Jord Althuizen

Jord Althuizen is oprichter , pitmaster en tevens eigenaar van BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness.
Hij is een voormalig chef-kok en restaurant manager en nu dan culinair eindredacteur.
Hij schreef afgelopen jaren meerdere kwalitatief hoogstaande BBQ ‘Smokey Goodness’ kookboeken.
Smokey Goodness 1 won in 2016 “Kookboek van het jaar” en een vakjuryprijs.
In 2017 won hij voor zijn 2e boek Smokey Goodness 2 de publieksprijs “Kookboek van het jaar”.
Hieronder vind je alle boeken van Jord Althuizen zoals Burgers & BBQ Bites

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Smokey Goodness – Jord Althuizen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *