No Worries BBQ – Jord Althuizen BBQ Specialist

Beschrijving

No Worries BBQ Bites

Smokey Goodness - No Worries BBQ - BBQ Kookboek - Jord Althuizen - www.BBQfriends.nlHet nieuwste boek van Jord Althuizen BBQ Specialist in hard en nieren. Hij heeft al diverse mooie Barbecue boeken geschreven. Zijn passie gaat veel verder dan alleen een recept in een boek prakken. Hij reist de wereld af om unieke en bijzondere gerechten te ontdekken die hij op z’n eigen manier vertaald in de wel hele mooie BBQ boeken. Zijn bedrijf Smokey Goodness heeft alles in zich waar een bourgondiër van houdt. Laat je weer verrassen door de geweldige foto’s en inspirerende recepten in dit boek.

Review No Worries BBQ

In de “Smokey Goodness No Worries BBQ” van Jord Althuizen vind je een ontspannen Australische barbecue. Voor wie op zoek is naar een relaxte zomer barbecue, maar het is ook een echt barbecue-avontuur.

Back to the USA we go!

Doe mee, Lord Althuizen’s rokerige naïeve en zorgeloze barbecue! Omdat in Australië geen enkel land meer van barbecueën houdt dan zij. Dus ik ben ook benieuwd wat de rode balk doet? Nog steeds nieuwsgierig naar de Dundee-stijl van Crocodile Steak? Hier vind je de antwoorden op alle barbecuevragen! Vol met ribben en hamburgers waar je altijd van houdt – ontdek ze meteen!

Foodtrucks met Burgers & BBQ Bites

Jord Althuizen is de eigenaar van de barbecue. Hij was de eerste die authentieke barbecue introduceerde in Nederland en België via zijn bedrijf Smokey Goodness en restaurants Black Smoke en The Rough Kitchen. Door zijn Smokey Goodness-bestseller weet hij meer mensen te inspireren om beter te grillen.

Wie is Jord Althuizen

Jord Althuizen is oprichter , pitmaster en tevens eigenaar van BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness.
Hij is een voormalig chef-kok en restaurant manager en nu dan culinair eindredacteur.
Hij schreef afgelopen jaren meerdere kwalitatief hoogstaande BBQ ‘Smokey Goodness’ kookboeken.
Smokey Goodness 1 won in 2016 “Kookboek van het jaar” en een vakjuryprijs.
In 2017 won hij voor zijn 2e boek Smokey Goodness 2 de publieksprijs “Kookboek van het jaar”.
Hieronder vind je alle boeken van Jord Althuizen zoals het eerste boek Smokey Goodness

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “No Worries BBQ – Jord Althuizen BBQ Specialist” te beoordelen

Wat is jouw ervaring? Deel je passie voor barbecueën met ons.