Angus carpaccio – BBQfriends.nl

Categorieën: ,

Beschrijving

Runder Carpaccio

Angus carpaccio is een stukje rundvlees dat rauw wordt gegeten. Het rundvlees is dan in dunne plakjes gesneden of gemalen tot mince. Vaak wordt Angus rundvlees geserveerd met een salade of sausje. In dit recept serveren we het rundvlees carpaccio style, met een lekkere remoulade van appel, knolselderij en notendressing. Een heerlijk recept dat makkelijk te maken is en waar je zeker mee kunt scoren!

Recept Angus carpaccio

Ingrediënten:

  • 100 gram Angus rundvlees (biologisch)
  • ½ appel
  • ¼ knolselderij
  • 0.25 dl mayonaise (vegan)
  • 0.15 dl rasped amandelen of hazelnoten
  • Peper & zout naar smaak

Bereidingswijze:

Bereid de remoulade door de appel, knolselderij en mayonaise fijn te raspen of te pureren. Breng op smaak met peper en zout. Snijd het rundvlees in dunne plakjes of maal het fijn tot mince. Leg de Angus carpaccio op een bord en schep er wat remoulade overheen. Bestrooi met de rasped amandelen of hazelnoten. Serveer direct. Eet smakelijk!

Zoals je ziet is dit recept heel makkelijk te maken én je kunt het natuurlijk aanpassen naar je eigen smaak. Wil je bijvoorbeeld geen rundvlees carpaccio? Dan kun je het rundvlees ook gewoon grillen of bakken en met deze remoulade serveren. Of maak er een salade van door wat groente en rucola toe te voegen. Eet smakelijk!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Angus carpaccio – BBQfriends.nl” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

AllEscort