Runder Bavette

Bavette steak van de BBQBavette afkomstig van het rund. De bavette, wordt ook wel vanglap of flanklap genoemd. De runder bavette ligt in de buik van de koe en is zwaar werkvlees.

Het rundvlees is heel grof van structuur en is lang van draad, maar heeft erg veel smaak. Bakken als een echte biefstuk steak, insmeren met olijfolie en garneren met grof zeezout en peper uit de molen. Bereiden op hoog vuur afhankelijk van de dikte van het vlees. Tip! Rol de bavette in alufolie en laat het 10 minuten rusten voordat je hem gaat aansnijden. Bij het aansnijden is het erg belangrijk dat je kort op de draad van het vlees snijdt anders is de steak niet te eten.

Bavette, vanglap, flanklap rundvlees bakken als biefstuk en lekker met friet - BBQ friends - www.bbqfriends.nl  Bavette, vanglap, flanklap werkvlees en bakken als biefstuk - BBQ friends - www.bbqfriends.nl

Runder Bavette bestellen

Meat Lovers Bavette

The Meat Lovers Bavette (Diepvries) 300 gr

Runder bavette is perfecte te drinken met Leffe Tripel

Leffe Tripel Belgisch Abdijbier Flessen 6 x 30 cl

,,,,,,

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.