Winter BBQ Workshop

Winter BBQ WorkshopVandaag is het zover, de BBQ boys laten de cowgirls een dagje thuis om een BBQ workshop te krijgen van wereldkampioen bbqer #JordAlthuis.
We worden om 16:00 verwacht in Delft bij #SmokeyGoodness om de fijne BBQ kneepjes van de winterbarbecue te beleven. We verwachten er veel van en zullen het dan ook met iedereen delen.
We hebben er zin in…

BBQen doe je natuurlijk niet alleen in de zomer maar gewoon het jaar rond.
Het is toch geweldig om in je winteroutfit, lederen short voor en naast de houtkachel de barbecue, meester te zijn. Geloof mij, je geniet en beleeft veel meer van dit winterfeest samen met je bbqfiends :). De winter is zeer geschikt voor heerlijke stoofpotten, homemade erwtensoep, en grote stukken vlees.

Wat houdt houdt de BBQ workshop in:

De BBQ workshop is in de mancave van Jord Althuis bij Smokey Goodness in Delft.
We worden ontvangen met een glas Hot Buttered Rum, een echte traditioneel ritueel. Dat doen ze bij elk kampioenschap om precies 7 over 7 in de ochtend. Blij dat wij er pas om 16:00 gaan ervaren! Na het maken van Elzaser Flammkuchen op de green egg als welkoms bite gaan we echt aan de slag. We worden opgesplitst in groepjes om diverse gerechten te gaan maken. Het viergangen menu is nog geheim maar wat we wel weten is dat er diverse bbq technieken en verschillende bereidingswijzes aan bod komen. Zo gaan we werken op diverse barbecue’s en gaan we warm roken, direct en indirect grillen. De perfecte garing van verschillende soorten vlees is daarin erg belangrijk. Het werken met een thermometer is essentieel om een lekkere steak en een verrassend winters dessert te bereiden.

Lijkt het jou ook leuk om een workshop bij te wonen kijk dan op
http://www.smokeygoodness.nl/bbq-workshop/

Binnenkort de ervaring…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *