Zelf Bier Brouwen in je eigen keuken!
Leer in 8 stappen zelf je eigen bier brouwen.
Het goede nieuws is dat dit helemaal niet moeilijk is!
Leer in 8 stappen zelf je eigen bier brouwen.
Het goede nieuws is dat dit helemaal niet moeilijk is!
Zelf je eigen bier brouwen op een simpele manier, ook jij kan dat! Leer in een aantal eenvoudige stappen je eigen bier te brouwen. We leggen je uit je uit dat bier brouwen voor beginners een eitje kan zijn. Het proces van bier brouwen door slechts enkele uren. Meer lezen
We krijgen regelmatig berichtjes of we een poster van koeien hebben.
De passie van die we met de koe hebben willen we natuurlijk wel graag delen met jullie.
We delen veel plaatjes en afbeeldingen en vertellen je veel over het rund in het algemeen. Meer lezen
Het halve rund op deze pagina is van een jonge stier van ongeveer 22 maanden met een geslacht gewicht van ongeveer 500 kilo. Meer lezen
Dit overzicht van het verdelen, of afsnijden zoals jouw slager het noemt, werd vroeger wat minder verfijnd gedaan dan tegenwoordig. Meer lezen
Risotto met Kip van de BBQ, met een Italiaanse twist we noemen het “PolloRollo”!
We laten je dit keer kennis maken met iets heel lekkers! Ook jij kan dit maken.
Opgerolde kip gevuld met Pesto en rauwe ham. Met een sidedish van licht gerookte Peulen en Asperges van de BBQ.
Een dikke vette Entrecote, i love it! De Entrecote is een populair stuk rundvlees met een randje vet. Het vlees komt van de rug van het rund die bedekt is met een dikke zeen laag. Het is een van de belangrijkste spieren in een koe of stier. Het is een echte werk spier. Als je de Entrecote dan ook proeft is hij eigenlijk altijd heerlijk zacht. Het mooie rode vlees heeft veel smaak en heeft dan ook een korte bereiding.
De Cote de Boeuf is een variatie van de Entrecote maar dan met bot. Meer lezen
Hoe maak je nou het lekkerste broodje hamburger? Wie houdt er nou niet van zo’n lekkere burger?
Kijk en beleef hoe wij je inspireren: een homemade burger is veel lekkerder dan een McDonalds Hamburger.
Stap voor stap leer ik je deze unieke burger maken. Serveer hem aan je vrienden en ze willen nooit meer anders!
Na ons bezoek in Italië hebben we Dario Cecchini de beroemde slager in Panzano in Chianti bezocht.
Cecchini werd geboren in 1955 in het Toscaanse dorpje Panzano.
Daarnaast was zijn vader slager, de achtste generatie van Cecchini slagers.
Dario is namelijk een beroemdheid in het dorpje om zijn vakmanschap als slager.
Hij staat bekend om zijn bijzondere bereidingen van onder andere Bistecca Steak Fiorentina. Meer lezen
Droom jij er ook van: een eigen buitenkeuken maken van steigerhout?
Mijn vrouw wel.
Meer lezen