Buitenkeukens BBQfriends

Hierbij een kleine impressie hoe het gezellig is in onze barbecue tuin. Voor ons is dit het buitenleven waar je het hele jaar door kan genieten en lekker kan blijven koken.

Barbecue buitenkeuken - BBQ friends - www.bbqfriends.nl

Trost op onze buitenkeukens

Het is ons gelukt om allemaal een mooie overkapping te maken in onze achtertuinen waar we samen met onze BBQfriends kunnen genieten van het buitenleven. We hebben o.a. elkaar aangestoken met het BBQ virus en de gevolgen ervan. Samen hebben we de buitenkeukens uitgedacht en gebouwd. Leuke projecten waar we veel van hebben geleerd. De passie die we hadden om samen te kunnen genieten van eten en drinken is meer dan goed gelukt.

BBQ buitenkeuken - BBQ friends - www.bbqfriends.nl

Buitenkeuken opbouwen met de jaren

In de jaren hebben al heel wat verandering doorgebracht en zijn dit tot nu toe de laatste resultaten. De nieuwe plannen liggen al weer op tafel om verbeteringen toe te passen. Eigenlijk ben je nooit klaar en bedenkt je wel weer iets anders om het nog aangenamer te maken, zeker voor de winterperiode als we samen buiten zitten wil je er warmpjes bij zitten.

Winter Barbecue

In de winter als het lekker koud en vies weer is worden we juist naar buiten getrokken om samen te genieten van onze overkapping waar we droog en warm zitten. Uiteraard zijn er mensen die ons voor gek verklaren maar die weten niet wat ze missen. Samen kokkerellen op de barbecue, genieten van de houtkachel die we allemaal hebben staan. geloof mij koud hebben wij het nog nooit gehad bij -5 graden onder nul.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *