Damhert Pakket

9 verschillende vleesstukken

50 maaltijden / 5,3 KG

Verfijnde smaak & extra mals

Beschrijving

Damhert Pakket bestellen en thuisbezorgt

Als je op zoek bent naar een speciaal cadeau voor een echte fijnproever, dan is het Damhert Pakket wellicht iets voor jou. Dit pakket bevat een selectie van heerlijke producten die afkomstig zijn van het damhert uit de Amsterdamse Waterleidingduinen. In deze blog bespreken we de inhoud van het pakket en waarom het zo’n bijzonder cadeau is.

Inhoud Damhert wild vlees pakket

Het Amsterdamse damhert Pakket bevat verschillende culinaire hoogstandjes. Zo vind je in het pakket een boutrollade, een rookworst en een stuk rugfilet. Daarnaast past een goede fles rode wijn, hier heel erg goed bij.

Hertenvlees kopen

Wat het damhert Pakket zo bijzonder maakt, is dat alle producten afkomstig zijn van het hert uit de Amsterdamse Waterleidingduinen. Dit gebied is een uniek natuurgebied in Nederland en is de thuisbasis van vele wilde dieren, waaronder het damhert. De dieren leven hier in hun natuurlijke habitat en hebben alle ruimte om te grazen en te groeien.

Het wild wordt op een duurzame en verantwoorde manier gejaagd, wat betekent dat er geen overpopulatie van dieren ontstaat en het ecosysteem in balans blijft. Door het wild op deze manier te jagen, wordt het dierenwelzijn gerespecteerd en wordt er op een natuurlijke manier bijgedragen aan het behoud van de natuur.

Wild kopen

Het Amsterdamse Damhert Pakket is daarom niet alleen een culinair hoogstandje, maar ook een duurzaam en verantwoord cadeau. Door het kopen van dit pakket steun je niet alleen lokale producenten, maar draag je ook bij aan het behoud van een uniek natuurgebied.

Wat zit er in het Amsterdamse wildpakket?

  • Rack
  • Rugfilet
  • Bovenbil
  • Mini biefstuk
  • Boutrollade
  • Stoofvlees
  • Rookworst
  • Braadworst

Als je op zoek bent naar een cadeau voor een echte fijnproever, is het Amsterdamse Damhert Pakket zeker een aanrader. Het bevat hoogwaardige en bijzondere producten die afkomstig zijn uit de Nederlandse natuur en geproduceerd worden op een duurzame en verantwoorde manier. Geef dit pakket cadeau aan een echte fijnproever en laat hem of haar genieten van de smaken van de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Maak een keuze uit deze wildpakketten

De wild producten wordt vers aan deur bezorgt

Waterbuffel Pakket Special - www.BBQfriends.nl

Naast onze vispakketten hebben we ook vleespakketten met rundvlees kip en varkensvlees

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Damhert Pakket” te beoordelen

Wat is jouw ervaring? Deel je passie voor barbecueën met ons.