Wilde Keta Zalm Pakket – MSC-keurmerk

3 verschillende zalm producten

24 maaltijden / 1,9 KG

Vol, zacht en romig

Beschrijving

Wilde Keta Zalm online bestellen en thuisbezorgt

Introductie van het Wilde Keta Zalm pakket, de perfecte manier om te genieten van duurzame visgerechten. Onze MSC label voor gecertificeerde zalm wordt geoogst uit de ongerepte wateren van Alaska. Het is op duurzame wijze gevangen traditionele vismethoden.

Deze in het wild gevangen vis is 100% natuurlijk en vol van smaak. Hierdoor is het een uitstekende optie is voor mensen die op zoek zijn naar een gezonde dineroptie zonder afbreuk te doen aan smaak of ethiek.

Inhoud Wilde Zalm Pakket

Onze Wilde Keta Zalm wordt duurzaam gevangen in de ongerepte wateren van Alaska. Mede daarom is het een van de lekkerste zalmsoorten die er zijn. Hij heeft een volle smaak, maar met zijn milde romigheid proef je echt hoe echte zalm zou moeten zijn. Pak onze verpakking uit en je vindt 1,5 portie – grote filets met vel, blokjes koud gerookte zalm en plakjes om lekker van te snoepen!

MSC Keta Zalm uit Alaska

Met zijn hoge gehalte aan omega-3 vetzuren, eiwitten en essentiële vitaminen zal deze heerlijke vis zelfs de meest veeleisende eters op je volgende etentje zeker bevallen. Geniet van de verse, voedende smaken van in het wild gevangen zalm uit Alaska met onze milieuvriendelijke verpakking die het gemakkelijk maakt om het zelfs in de drukste huishoudens te bewaren.

MSC Wilde Keta Zalm uit Alaska

Als het gaat om heerlijke wilde zalm gaat er niets boven Alaska. De schone en heldere wateren van de staat bieden de perfecte omgeving voor deze vissen om groot en vol van smaak te worden. Met name de wilde Keta Zalm (ook wel Chum genoemd) is bijzonder licht van kleur doordat hun dieet voornamelijk bestaat uit andere kleine witvis.

Voor een werkelijk superieure ervaring moet je echter op zoek gaan naar Keta zalm uit de drie rivieren van Kotzebue Bay – je zult niet teleurgesteld zijn in wat je aantreft!

Duurzaam Omega-3 smaaksensatie!

Met het verbazingwekkende gehalte aan omega 3-vetzuren kan de Wilde Keta wel een meter lang worden. Deze lichtroze visfilet is delicaat van smaak. Verder kan het op verschillende manieren worden bereid, zoals gerookt of zelfs gebakken. Vergeet alleen niet om hem niet te gaar te maken! Geniet van de ware essentie van wilde Alaska zalm bij elke hap die je neemt!

MSC duurzame Vis Pakket

Omdat de wateren van Alaska al jaren op verantwoorde wijze worden beheerd, heeft alle zalm uit Alaska het MSC-keurmerk gekregen (msc.org/nl). Dat garandeert dat hij afkomstig is van duurzame bestanden en niet wordt overbevist. Zodoende blijft er genoeg over om een gezonde populatie te garanderen.

Bovendien worden de vismethoden zorgvuldig geselecteerd. Hierdoor wordt het visserijbeheer zorgvuldig gecontroleerd. Zo weet je dat je zonder schuldgevoel kunt consumeren in de wetenschap dat je vis ethisch gevangen is.

Wat zit er in het vispakket met zalm

  • Verse Zalmfilet op huid
  • Plakjes koudgerookte Zalm
  • Blokjes koudgerookte Zalm

Maak een keuze uit deze vispakketten

De MSC vis producten wordt vers aan deur bezorgt

Vis Pakket Special - www.BBQfriends.nl

Naast onze vispakketten hebben we ook vleespakketten met rundvlees kip en varkensvlees

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wilde Keta Zalm Pakket – MSC-keurmerk” te beoordelen

Wat is jouw ervaring? Deel je passie voor barbecueën met ons.