Koe Pakket deluxe

14 verschillende vleesstukken

64 maaltijden / 8,0 KG

Verfijnde smaak & extra mals

Beschrijving

Rundvlees online bestellen en thuisbezorgt

Koe Pakket deluxe kopen? Het is tijd om je boodschappen op een verantwoorde, ethische manier bij de boer te halen! Als je in Nederland bent, biedt het kopen van vlees bij de boer de perfecte optie voor ethisch verantwoord, grasgevoerd vlees. Al hun producten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en zijn op duurzame wijze geproduceerd. Bovendien hebben ze ook een bezorgservice, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om bewuste, verantwoorde voedselproducten thuis te krijgen!

Proef het beste van rundvlees met ons Koe Pakket deluxe! Onze steak en gemalen rundvlees is afkomstig van koeien die zonder antibiotica of hormonen zijn opgegroeid voor een duurzaam leven, waardoor je er zeker van kunt zijn dat elke hap van je maaltijd vers en van topkwaliteit is. Geniet van een onnavolgbare smaak bij elke maaltijd bij ons!

Vleespakketten voor rundvlees

Winkelen voor een luxueus rundvleespakket is eenvoudig. Bezoek onze website en bekijk de beschikbare selecties in de sectie rundvleespakketten. Kies een pakket dat past bij de behoeften van je gezin, vul je gegevens op ons beveiligde online platform in en je bent klaar! Met onze snelle levering, kun je genieten van je bestelling waar je ook bent.

Investeer vandaag nog in het Koeienpakket met dubbel doel en neem een bewuste beslissing met het oog op het milieu. Door voor koeien met een dubbel doel te kiezen, verklein je je ecologische voetafdruk terwijl je lokale boeren steunt die werken met milieuvriendelijkheid in het achterhoofd. Door dit revolutionaire vleespakket te kopen, komt iedereen er beter van: zowel je geweten als onze planeet zal er blij mee zijn.

Vlees van de boer

Ben je op zoek naar delicieuze en gezonde vleesproducten die op verantwoorde wijze zijn geproduceerd? Je hoeft niet verder te zoeken! Neem het Dubbeldoel Koeienpakket, het biedt heerlijk rundvlees van gelukkige koeien en een geweldige kans om een positief effect te hebben op het milieu. Steun lokale boeren en koop duurzaam.

Dubbeldoel rundvlees kopen bij de boer

Als je op zoek bent naar een ongeëvenaarde rundvleeservaring, zoek dan niet verder dan de dubbeldoel koeien van onze geliefde boer! Onze koeien worden gefokt met het oog op een uitstekende melkproductie en een heerlijke smaak. Deze dieren lopen vrij rond op boerderijen die hun fysieke welzijn hoog in het vaandel hebben staan; dit resulteert in een vlees dat natuurlijk gemest is en vol zit met onvergetelijke sappigheid.

Koe Pakket Biologische

Dubbeldoel rundvlees heeft een unieke smaak en een heerlijke textuur, waardoor het veelzijdig te bereiden is. Er zijn talloze opties, van biefstukken of sappige stoofpotten tot runderburgers. Om de smaak optimaal te laten uitkomen, wordt het geadviseerd om het langzaam te bereiden, zoals stoven of roken.

Wat kun je 0.a. verwachten in het rundvleespakket

 • Bio côte de boeuf
 • Bio tournedos
 • Bio entrecôte
 • Bio biefstuk
 • Bio kogelbiefstuk
 • Bio steak a la minute
 • Bio biefstukpuntjes
 • Bio bavette
 • Bio stooflap
 • Bio stoofpuntjes
 • Bio gehakt met 1% zeezout
 • Bio hamburgers
 • Bio Chipolataworstjes
 • Bio Merguez worstjes

Het Bio Grasgevoerde vleespakket

Onze zeer ervaren slagers doen ter plaatse bij de boer een uitgebreide inspectie van ieder stuk vlees met alleen hun ogen en zorgen ervoor dat deze aan de gewichtsspecificaties voldoet die jij hebt opgegeven. Hoewel er door dit handmatige proces kleine afwijkingen kunnen optreden, kun je er gerust van uitgaan dat alle stukken rundvlees aan jouw wensen voldoen.

We zorgen ervoor dat onze koeien alleen voedsel uit natuurlijke bronnen zoals grassen krijgen. Hierdoor bevatten je maaltijden vitamines A, E en Omega-3 vetzuren. We voegen nooit synthetische bestanddelen, gluten of conserveringsmiddelen toe aan je voedsel.

Vlees kopen bij de boer

Bestel je vleespakketten met rundvlees rechtstreeks bij de boer.

De rundvlees producten wordt vers aan deur bezorgt

Vleespakketten met rundvlees - Vlees van de boer - Koop een koe - www.BBQfriends.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koe Pakket deluxe” te beoordelen

Wat is jouw ervaring? Deel je passie voor barbecueën met ons.