Burnhard FAT FRED Gasbarbecue met 6 Brander

1,049.00

De Burnhard FAT FRED Gasbarbecue is dé keuze voor serieuze buitenkoks. Met zijn zes krachtige branders en extra ruim grilloppervlak biedt deze barbecue indrukwekkende prestaties en veelzijdigheid. Of je nu wilt grillen, bakken, roosteren of stoven, de FAT FRED staat garant voor heerlijke maaltijden en eindeloos buitenplezier.

Beschrijving

De Burnhard FAT FRED Gasbarbecue met 6 branders is de droom van elke buitenkok. Met zijn indrukwekkende prestaties en ruime kookoppervlak is deze gasbarbecue perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden voor vrienden en familie. Of je nu wilt grillen, bakken, roosteren of stoven, de FAT FRED staat garant voor geweldige resultaten en urenlang buitenplezier.

Ontdek de Veelzijdigheid van de Burnhard FAT FRED Gasbarbecue

Kenmerken en Opties:

 • Zes krachtige branders voor gelijkmatige hitteverdeling en snelle kooktijden.
 • Extra groot grilloppervlak voor het bereiden van meerdere gerechten tegelijk.
 • Geïntegreerde zijbrander voor het bereiden van bijgerechten of sauzen.
 • Duurzame constructie met hoogwaardige materialen voor langdurige prestaties.
 • Geïntegreerde thermometer voor nauwkeurige temperatuurregeling.
 • Handige opbergruimte voor accessoires en gasfles.

Tips voor gebruik:

 1. Verwarm de barbecue altijd voor voordat je begint met koken voor de beste resultaten.
 2. Maak regelmatig de grillroosters schoon om aanbranden te voorkomen en de levensduur van de barbecue te verlengen.
 3. Experimenteer met verschillende kruiden en marinades om je gerechten een unieke smaak te geven.
 4. Gebruik een grillmandje of -pan voor het bereiden van delicate ingrediënten zoals groenten of vis.
 5. Sluit de deksel tijdens het koken om de hitte vast te houden en een rokerige smaak toe te voegen aan je gerechten.

FAQ: Bereid Je Voor op Buitenkookplezier met de Burnhard FAT FRED Gasbarbecue

1. Hoe lang duurt het om de Burnhard FAT FRED Gasbarbecue te monteren? Het monteren van de FAT FRED duurt meestal ongeveer 1-2 uur, afhankelijk van je handigheid en ervaring.

2. Kan ik de FAT FRED Gasbarbecue gebruiken met propaangas en aardgas? Ja, de FAT FRED kan worden gebruikt met zowel propaangas als aardgas, maar je hebt mogelijk een conversiekit nodig om van propaan naar aardgas over te schakelen.

3. Heeft de FAT FRED Gasbarbecue een garantie? Ja, Burnhard biedt een garantieperiode op de FAT FRED Gasbarbecue. Raadpleeg de garantievoorwaarden voor meer informatie.

4. Is de FAT FRED Gasbarbecue gemakkelijk schoon te maken? Ja, de grillroosters en vetopvangbak zijn vaatwasmachinebestendig en de behuizing van de barbecue kan eenvoudig worden gereinigd met warm water en een mild reinigingsmiddel.

5. Kan ik de FAT FRED Gasbarbecue gebruiken voor het bereiden van pizza’s? Ja, met de juiste accessoires zoals een pizzasteen of een pizzapan kan de FAT FRED Gasbarbecue worden gebruikt voor het bereiden van heerlijke pizza’s.

Burnhard 6-pits gasbarbecue Fat Fred Deluxe

1.049,00  in stock
Burnhard.com
as of april 8, 2024 10:21

roestvrij staal, incl. 2 infrarood keramische branders, grilloppervlakte 90,5 x 42 cm, Grilloppervlak: hoofdoppervlak 90,5 x 42 cm, warmhoudrooster 85,5 x 19 cm, zijbrander 32 x 27 cm Afmetingen: gesloten 159 x 118 x 55 cm, met deksel open 159 x 140 x 55 cm Breedte met neergeklapte zijtafels:...