Zomerse BBQ potatoes!
BBQ aardappelen van de plaat op de barbecue, maar dan met een zomerse twist. Net even anders maar erg lekker.
Zelfs de kinderen laten hun frieten staan als ze de aardappelen van hun vader hebben geproefd.
De limoen geeft er net een kleine twist aan en zorgt voor een iets mildere smaak zodat de rozemarijn iets milder is in de mond.
Wat heb je nodig?
- 5 stevige aardappelen
- Rozemarijn
- 1 Limoen
- Olijfolie
- Grof gemalen zeezout
- Grof gemalen peper
Hoe bereid je dit lekkers?
Snij de aardappelen voor de barbecue in kleine partjes en gelijk van maat voor een mooie garing.
Besprenkel de aardappel partjes met olijfolie. Strooi verse rozemarijn over het geheel en breng het op smaak met wat grof gemalen zeezout en peper. Om het zomerse gevoel aan de bbq aardappeltjes te geven snijden een limoen ook in kleine partjes en mengen samen met de aardappelpartjes door elkaar.
Bak het geheel ongeveer 35-45 min gaar indirect op de barbecue met de deksel gesloten.